Ben Renée
Ben Snijder
In 1972 afgestudeerd aan de Grafische School in Amsterdam. Zijn eerste werkzame schreden als handzetter begonnen en via diverse bedrijven verder in het vak gerold. Uiteindelijk heeft hij jarenlange ervaring als bedrijfsleider en ontwerper. In 2002 startte hij vol goede moed met Sans Serif.

Renée Vrijman
studeerde in 2000 af aan het Grafisch Lyceum in Amsterdam. Afwisselend werkte zij als grafisch vormgeefster voor kleine en grote merken.
Sinds 2009 werkt ze bij Sans Serif.
Daarnaast
Wordt het voor Ben weer eens tijd voor een motorvakantie met zijn vrouw en de BMW K100 uit 1988. Dan altijd even op zoek naar oude spoorwegstationnetjes. Snuift de sfeer daar op, geniet van de oude typografische uitingen en emaille borden. Is van plan op de eerst vrijkomende lege kamer zijn H0 spoorbaan op te bouwen.
Tevens bakt hij in het weekend croissants (waar hij op vrijdagavond mee begint, want goed brood krijgt rust) stokbroden volgens oud Frans recept, bolletjes en soms gewoon brood. Wat niet op gaat, gaat naar buren, zijn kinderen en vrienden. Kijk zeker voor heerlijke recepten op: sansserif.nl/recepten

Daarnaast
Is Renée getrouwd en heeft ze 2 jonge kinderen.
In haar vrije uren gaat ze vaak de duinen in om hard te lopen om daar wat overtollige energie kwijt te kunnen.
Ze mag ook graag: koken, schilderen, kamperen, in de bergen wandelen, naar Paradiso gaan, marktplaats afstruinen en tuinieren. Is gefascineerd door alles wat met interieur en grafisch ontwerp te maken heeft en zoekt heel Pinterest af naar nieuwe spannende ideeën en verrassende invalshoeken.